We use cookies to give you the best experience possible. By continuing we’ll assume you’re on board with our cookie policy

Course Information & Classroom Review Essay Sample

essay
The whole doc is available only for registered users OPEN DOC

Get Full Essay

Get access to this section to get all help you need with your essay and educational issues.

Get Access

Course Information & Classroom Review Essay Sample

This assignment gives you an opportunity to explore the virtual classroom and review the contents of the UNIV 103 course information as you prepare for this unique learning experience. Please answer the questions below based on the UNIV 103 course information.

1.What is the name of your online textbook and where can it be found within the classroom? Answer: Student Success by the Editorial Board and it is found on the bookshelf

2.How many Live Chats will your instructor be holding each week? Answer: at least two live chat sessions a week

3.Are the Live Chats recorded for your review anytime during the week? Answer: Yes the live chats are recorded so any student can refresh the information

4.Is there a Small Group assignment in this course?
Answer: yes there is a small group of us students

5.How many Discussion Board posts in total, will need to be made each week? (including your Main Post) Answer: In total you have to place 1 post and 2 replies to other posts

6.Should you submit your Discussion Board Main Post to the Discussion Thread area, or submit it to the “Submit Assignments” area? Answer: you post in the main board area where there is an icon that allows you to post

7.Where do you submit your Individual Project each week?
Answer: the Unit 1 Individual Project submissions area of the classroom

8.Who are the authors of your online textbook?
Answer: The Editorial Board

9.Submitting another person’s work as one’s own is called what? Answer: plagerism or cheating

10.In addition to calling your instructor’s office phone #, or e-mailing your instructor, what is another way you can communicate with your instructor during the week? Answer: you can instant message your instructors

11.What are your instructor’s Office Hours?
Answer: 9 a.m. – 5 p.m. monday – friday

12.Where are all of your weekly assignment directions located? Answer: In the classroom under assignments

13.How much is your Unit 2 Individual Project worth?
Answer: the week 2 project is worth 250 points

14.How many Discussion Board posts (either a Reply to Message post to a classmate, or your Reply to Forum main post answering that week’s Discussion Board questions) do you need to make BEFORE Wednesday midnight CST? Answer: You only have to make 1 post before wednesday

15.How many Discussion Board posts do you need to make to the weekly Discussion Board AFTER Wednesday midnight (Thursday through Sunday) each week?

Answer:You only have to make 2 posts after wednesday
16.What day of the week can you make your Main Post (answering that week’s discussion assignment questions) to the Discussion Board thread? Answer: Any day before wednesday

17.Can a discussion board post made AFTER Sunday midnight CST be graded by your instructor? Answer: It can but you will get points taken off for
lateness

18.What is the title of the first chapter in your Student Success online textbook? Answer: UNIV103 Unit 1 Individual Project Worksheet.docx

19.What chapters in your Student Success textbook do you need to read for your Unit 1 assignments? Answer: you read chapters 1, 2, and 11

20.What Microsoft program do you need to ensure is installed on your computer to write your Individual Project papers each week? Answer: You need to have Microsoft Word

We can write a custom essay

According to Your Specific Requirements

Order an essay

Get Access To The Full Essay
icon
300+
Materials Daily
icon
100,000+ Subjects
2000+ Topics
icon
Free Plagiarism
Checker
icon
All Materials
are Cataloged Well

Sorry, but copying text is forbidden on this website. If you need this or any other sample, we can send it to you via email.

By clicking "SEND", you agree to our terms of service and privacy policy. We'll occasionally send you account related and promo emails.
Sorry, but only registered users have full access

How about getting this access
immediately?

Become a member

Your Answer Is Very Helpful For Us
Thank You A Lot!

logo

Emma Taylor

online

Hi there!
Would you like to get such a paper?
How about getting a customized one?

Couldn't Find What You Looking For?

Get access to our huge knowledge base which is continuously updated

Next Update Will Be About:
14 : 59 : 59
Become a Member